Да си намериш работа е като да си намериш гадже


На работа след майчинство

…или бащинство, разбира се. 🙂източник - блогът "A tire d'aile"

Често срещано е желанието за промяна в работата след появяването на дете в живота ни. Житейските ни приоритети се пренареждат фундаментално и безвъзвратно. Такава промяна е нелека за реализация, но от личен опит знам че е възможна и благодатна.

Ако все още се чудиш дали е добре да започнеш да работиш, ето мнението на учените : „Работещите майки могат да добавят към преимуществата в начина си на живот още едно – по-добро здраве“. Повече по темата можеш да прочетеш в статията на списание „Обекти“.

А за още по-голяма конкретика, горещо ти препоръчвам статията „Нова работа след отпуск по майчинство?“. Авторката, Лиляна Георгиева е кариерен консултант, която споделя професионалния си и личен опит. Аз харесвам конструктивния стил и хъса, с който подхожда Лиляна. Можеш да си създадеш лично мнение и да започнеш да действаш, като посетиш някое от нейните обучения за настоящи и бъдещи майки(и бащи). Следващите са на 16 и 29 септември в йога студио „Янтра“, а темата е точно като пожеланието ми към теб : „Открий мечтаната работа – бъди себе си!“.


Вашият коментар so far
Вашият коментар



Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.