Да си намериш работа е като да си намериш гадже


Изборите : Възможност за търсачи „4 в 1“

На 25-ти май избираме депутати за европейския парламент. Избори за Евро парламент 2014С наближаването на датата се увеличава обема от организационна и комуникационна работа за всички участници в надпреварата.

Това е и една интересна възможност за теб като търсач на нова професионална реализация. Възможност да практикуваш уменията си и да научиш нови неща. Възможност да разшириш мрежата си от контакти.

Големите политически сили действат като корпорации. Ако членуваш в такава, то сигурно вече си чул за набирането на застъпници и наблюдатели за изборните секции. Особеното в работата за голяма корпорации е, че за тях ти си само един „пореден номер“ от тълпата.

По друг начин стои въпроса с независимите кандидати. Те са като предприемачите. Те задвижват нещата с вдъхновение и понеже нямат ресурсите на партиите – иновират, за да успеят.

Така прави и Виктор Папазов  – основателя на Българската Фондова Борса и възпитаник нана Харвард и Джорджтаун. Подхода му е оригинален – той предлага … конкретни знания. Организира семинари из цялата страна, на които ще сподели това, което най-добре знае – как да боравим с финансите. Ако решиш да си негов застъпник за деня на изборите, освен пълен курс семинари, можеш да получиш и индивидуална професионална препоръка за свършената организационна и комуникационна работа. Често се изисква при кандидатстване за работа или по европейски проекти.

Разказвам ти всичко това подробно, и специално за теб , който още нямаш трудов опит и се чудиш какво да напишеш в CV-то си и какви препоръки да предоставиш при кандидатстване? Сега, с един кратък ангажимент, можеш да постигнеш ефект 4 в 1 : знания, контакти, опит и професионална (неполитически оцветена) референция!

Яко, а? J

Реклама

Вашият коментар so far
Вашият коментарВашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.%d блогъра харесват това: