Да си намериш работа е като да си намериш гадже


Право в целта!

Днес на чистачките на семейната ни кола намерих бележка. Обикновенно ме дразнят всевъзможните рекламни брошури, но сега искрено се възхитих. На бележката беше написано :

Търся работа като детегледачка. Живея в района(добавено от мен – Лозенец, гр. София). Почасово или до 8 часов работен ден. Телефон за личен контакт 0878/146-983

Възхитих се на точното попадение на тази търсачка на работа. Тя беше видяла, че в колата има бебешко столче и съвсем целенасочено предлага услугите си. Освен това текста е написан ясно, кратко и ако имах нужда от детегледачка със сигурност щях да и звънна.

Винаги има толкова различни начини да кажеш на света, че търсиш работа. И колкото по-целенасочено, кратко и ясно подхождаш, толкова по-голям е шанса ти за успех. Бъди иновативен и активен! 

Четенето на обяви в интернет и вестници и пускането на всякакви кандидатури „за всеки случай“ може и да даде резултат … някой ден. Лично аз  го считам за много по-фрустриращ и неефективен като подход. Вярвам, че подхода на тази детегледачка ще и донесе бързо желаните резултати и и го пожелавам от сърце!

Advertisements

има 1 коментар so far
Вашият коментар

Искрено се надявям да успее! Щом може това, значи може много повече!

Like

Коментар от Dimitar N. Mitev
Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: