Да си намериш работа е като да си намериш гадже


Новогодишно писмо

В сайта на Лиз Бурбо, попаднах на една интересна препоръка, която ми се струва ценно да ти споделя. Ако четеш френски, можеш директно да видиш текста тук. А иначе, ето моя превод по-надолу.

„За да ви помогна да задвижите това, което наистина искате за новата 2010 година, ще си позволя да ви предложа един начин, който е дал чудесни резултати на мнгого хора. Напишете писмо до въобръжаем много голям ваш приятел, който живее далеч и не сте виждали от година. Представете си, че пишете писмото си на 31 декември 2010 година. Писмото ви може например да започва така…

31 декември 2010 година

Скъпи приятелю,

Много ми е приятно да ти пиша какво ново има при мен. Искам да ти разкажа чудесната година, която преживях. Ето какво ми се случи и какво научих през тази една година….

Наишете всичко, което ви идва в ума, представяйки си най-чудесната година от живота си и че всичко, което сте си пожелали се е релизирало.

МНОГО Е ВАЖНО да не препрочитате писмото си и особенно да не го преписвате на чисто(препоръка към перфекционистите). Това трябва да е едно спонтанно писмо. Запечатайте писмото в плик и напишете на него ДА СЕ ОТВОРИ НА 31 ДЕКЕМВРИ 2010Г. Отбележете в календара си да го прочетете на тази дата и мястото, на което го слагате.“

Сега поствам тоя текст и … почвам да пишя моето писмо. Честита да ни е Новата и Успешна 2010 Година! Наздраве!

Реклама

Вашият коментар so far
Вашият коментарВашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.%d блогъра харесват това: