Да си намериш работа е като да си намериш гадже


Ода за мрежата от контакти!

Едно от нещата, в които вярвам и споделям постоянно с околните е, че колкото по-широка мрежа от контакти има човек, толкова повече възможности се появяват пред него. И валидността на това правило не зависи от конкретното измерение на понятието „възможност“. За един то е стартиране или разширение на собствен бизнес, за друг нова работа, а за трети … ново гадже!
Защото всяка нова бримка, която добавяш към плетката на мрежата е нова информация, нови идеи – нови вселени надграждащи твоята. Това е супер училището на живота! Нито едно ЕMBA не може да се сравни с него. Макар че една от ползите на човек да запише ЕМВА е и разгръщане на мрежата от контакти.
Говоря така приповдигнато, защото се възхищавам на века, в който живеем. Века, в който света се променя невероятно и новите начини за общуване преобразуват мрежите от контакти до неузнаваемост. Като абсолютно доказателство са и срещите, които имам напоследък с блогъри. Това е едно изключително изненадващо откритие за мен. Блога ми е съвсем „мъниче“, но благодарение на непредсказуемостта и разнопосочеността на контактите между членовете на племето „блогъри“ сега мога с гордост да споделя, че лично познавам видни негови представители.
Добре дошли сте в мрежата ми от контакти Велян, Деси, ПетърДимитър и Майк! Мерси на Райна, че създаде възможността да заплета моята начинаеща бримка с вашите! Да живее мрежата и да живеем още по-интересно всички ние!:)

Реклама

4 коментара so far
Вашият коментар

Майк, ти изтъкна основателна причина да не се присъединиш, но нищо не се губи…С ‘блогърското племе’ ще спретнем нещо скоро пак.
А, Капка – супер, че реши да спре с “оди”-рането и да продължи с ‘блогирането’, защото Ви одиТИрам (всички в Блогрола ми) ежедневно 🙂

Харесвам

Коментар от Rayn@

Контакт по контакт – мрежа 🙂
Хубаво е, че се познаваме. Мисля, че Райна беше в дъното на всичко 🙂 за което й благодаря и аз!

Харесвам

Коментар от Майк Рам

Беше, беше!:) С тоя неин вечно търсещ, неспокен дух, свързващ неща и хора и препълнен с хъс нещата да се случват!

Спирам с „оди“-рането вече 🙂
Продължавам да си блогвам тихичко и с кеф!

Харесвам

Коментар от Капка

Капка (ma très chère), страхотна ода спретна, както и блога си – бързо, но качествено! Поздравления от един от племето “блогъри”, Rayn@

Харесвам

Коментар от Rayn@
Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.%d блогъра харесват това: